Nieuws RSS

🎶Wil jij graag op de hoogte blijven van alle updates en nieuwtjes?🎶💫Join dan de whatsappgroep💫🌈Hierin zullen wij het laatste nieuws delen🌈👀Wees gerust, je krijgt geen duizenden berichtjes op een dag. Alleen beheerders kunnen wat in de groep zeggen👀💕 https://chat.whatsapp.com/GAzLQov8axP1ToQF2iqTKP💕#pokemon #nieuws #pikaplaza #updates #pkmncards #pikachu #release

Meer lezen

Wat gaat het jaar hard! Sinterklaas is in het land! De kerstman volgt snel! Rondom deze feestdagen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je pakket/bestelling ontvangen. Voor ons geldt de komende tijd; vandaag besteld, eerstvolgende werkdag verzonden! Houd wel rekening met de postorderbedrijven. Zij hebben het ook druk, dus kan een pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal. Oftewel; bestel op tijd, voorkom pakketstress :-) 

Meer lezen

Wij staan gezellig dit weekend op de super snuffelmarkt in Zaandam! Deze vindt plaats in de Oude Munitiefabriek (Hemkade 18).  Kom gezellig een bezoekje brengen! :-) Let op! Ivm deze markt kan het wat langer duren dan normaal voor de verzendingen van de bestellingen die geplaatst worden tussen vrijdag en maandag via onze webshop. 

Meer lezen

PikaPlaza & de Koeienmarkt  Morgen, 26 oktober, staan wij gezellig op de Koeienmarkt in Woerden! Komen jullie gezellig een kijkje nemen? Let op, ivm deze Koeienmarkt zal de verzending van de pakketjes van dinsdagmiddag & woensdag op donderdag gebeuren.

Meer lezen

charizard, hond, pikachu, pikaplaza, pokemon, pokemonkaarten -

Ontmoet… De leukste helper van PikaPlaza! 🐶‘Hoi, ik ben Dribbel. Ik ben bijna 2 jaar oud en ik vind het fantastisch om te helpen met al die leuke Pokemon kaarten! Ik ben het meest dol op de energy kaarten. Daar mag ik altijd mee spelen. Samen met mijn baasje breng ik de bestellingen weg 🚚 Jullie zullen me vast nog vaker zien of horen’

Meer lezen