UPDATE 15 JANUARI

Lieve klanten,

Zoals beloofd komen we weer met een update. 

Disney Lorcana;

Wij krijgen deze week een overzicht vanuit onze leverancier wat betreft Lorcana 1 en Lorcana 2. Hierbij zal aangegeven staan wat wij wanneer binnen krijgen daarvan en wat de verwachtingen zijn voor het verdere vervolg. Zodra wij deze hebben, zullen we gaan kijken wat de aantallen zijn die nu door komen en hoe we dit gaan indelen. 

Mailbox;

Helaas is onze mailbox nog altijd niet beschikbaar.

Overig nieuws;

-Wij zijn druk bezig met verschillende juridische stappen tegen partijen die ervoor gezorgd hebben dat wij leveringsproblemen hebben. Hier kunnen we helaas verder niet inhoudelijk op verder gaan, maar dat is wat er op de achtergrond speelt.

-Wij hebben gelukkig nog een aantal fijne connecties die ons momenteel helpen, waardoor we onze voorraad weer wat hebben kunnen uitbreiden. 

-Er worden nog altijd veelvuldig onwaarheden over ons verspreid en geroepen, waarbij ook oproepen gedaan worden voor negatieve reviews en aangiftes. Dit vinden wij heel erg, onrechtvaardig en uiteindelijk is dit in niemands belang. 

Wij doen er ALLES aan om dingen op te pakken en op te lossen met de nog openstaande pre order bestellingen. 

We zullen ons niet uit het veld laten slaan, want wij willen absoluut niet kapot gaan en blijven strijden voor al onze fijne klanten!