Goed nieuws!

Goed nieuws!

Goed nieuws!

Wij kunnen delen dat een deel van de Lorcana 2 reeds is uitgeleverd en er nog een en ander in de pijplijn zit om bij ons binnen te komen. Deze mooie foto werd dan ook met ons gedeeld afgelopen week en wij zijn er heel blij mee dat we dit voor elkaar hebben gekregen vanuit de leverancier :-) !Lorcana 1 is helaas voor de kleine klanten voorlopig nog geduld hebben. Daarbij wachten wij op het vervolg van een procedure voordat we verder kunnen kijken. Excuus voor het ongemak! Wij snappen ook de frustratie.

Zo werken we stap voor stap naar een positief einde en positieve oplossing :) 

Voor de huidige voorraden op onze website betekent het dat het helaas soms wat langer kan duren voordat het verzonden is.
Dit komt omdat het allemaal via een zogezegd ‘dropship’ systeem gaat. Wij hebben zelf deze voorraad niet, maar bestellen het direct bij een aantal behulpzame andere shops en leveranciers zodra er wat verkocht is. Hierdoor kan het soms 2-3 werkdagen duren, afhankelijk van wat er besteld is.
Met een van de leveranciers/shops die ons wilde helpen, hebben we inmiddels afscheid genomen omdat deze ervoor zorgde dat het soms wel 2/3 weken kon duren voordat het een keer werd verstuurd. Dat werkte natuurlijk niet!

Al met al denk ik een positief bericht vanuit ons :-)

We zijn dag in, dag uit bezig met het oplossen van alles en hopen binnenkort meer goed nieuws te kunnen brengen :-)