Update Pre Orders Disney Lorcana

In verband met de vele vragen omtrent de pre orders mbt Disney Lorcana zullen we hier de updates plaatsen. Houd vooral dit bericht in de gaten, elke update zal hier terug te vinden zijn :-)

De boosterboxen die wij besteld hebben van Disney Lorcana komen in verschillende waves bij ons binnen.
Het eerste deel is in week 36 naar ons verzonden en zal naar verwachting in week 37 binnen komen en ook in deze week uitgeleverd worden. Let op, dit zijn niet alle aantallen die we hebben besteld. Dit is pas de eerste wave. 
Uitleveringen zullen op volgorde van binnenkomst van de orders plaatsvinden en hiervan zal automatisch de track&trace code verschijnen in de mail. 

Heb je nog niks ontvangen na week 37? Geen stress, we krijgen deze maand nog een wave binnen en zullen dan verder gaan met de uitleveringen. 
Zodra we hier meer over weten, zullen we dit uiteraard wederom plaatsen en hier updaten! 

 Update 26-09

De eerste wave is binnen gekomen en verzonden naar de klanten :-) Veel plezier met jullie bestelling! 

Voor de anderen die nog geduld moeten hebben, excuus voor het ongemak 🙏🏻 

We doen er alles aan om het in goede banen te leiden, maar hebben helaas ook niet meer invloed hierop. Zodra we weer nieuwe informatie hebben, zullen we dat wederom delen! 

Update 03-10

Helaas is de levering die we hadden verwacht nog in september uitgesteld naar de maand oktober. Hopelijk komt er een leuk aantal weer binnen, zodat we deze maand weer mensen blij kunnen maken 🙏🏻

Vind je het wachten te lang duren? Excuus namens ons! Dat snappen we heel goed. Mocht je niet langer willen wachten, kan je door middel van een mailtje je bestelling eventueel annuleren. Dan krijg je netjes je geld retour.